Unico Rimini1
Unico Rimini
Unico Rimini3
Unico Rimini2
Unico Rimini6
Unico Rimini5
Unico Rimini4
Unico Rimini1
Unico Rimini
Unico Rimini3
Unico Rimini2
Unico Rimini6
Unico Rimini5
Unico Rimini4

Unico Rimini 320

De wens van bijna elke seizoen kampeerder: Het nieuwe Topmodel van Unico, de Rimini 320.

Technische gegevens

Materiaal dak Ten Cate All Season
Materiaal Wanden Ten Cate All Season Design
Uitritsbare Panelen 4
Ventilatie Ja
Kleuren Antra Tex
Frame Aluminium 30mm
Gewicht Maat 10 ca. 39kg
Diepte 320cm
Maten Omloop 900 – 1075 cm

Het nieuwe Topmodel van Unico, de Rimini 320. Deze voortent voldoet aan bijna elke wens van de seizoen kampeerder. De ramen zijn voorzien van moderne gordijnen aan de binnenzijde. Aan de buitenzijde van de voortent zitten neerrolbare blinderingskleppen. Aan de achterzijde bevinden zich twee extra afsluitbare gaasramen voor extra ventilatie, dit is een erg fijn bij warm weer. De ramen hebben  een hogere kwaliteit raamfolie en de spatrand rondom aan de onderkant van de voortent is voorzien van een verstevigde Bisonyl.

Deze voortent heeft een royale diepte van 320 cm, en is gemaakt van een zwaardere kwaliteit materialen. Net als de andere caravan voortenten uit de collectie van Unico, is ook de Rimini snel op te zetten, bijzonder stormbestendig en is de afwatering dankzij de ronde vorm optimaal.

De Rimini is uit te breiden met een optionele aanritsbare dak- en/of petluifel. Beiden ramen hier ook voorzien van blinderingen. Daarnaast is er een voorfront leverbaar wat de voorzijde afsluit zonder te ventilatie te belemmeren. Omdat alle voorwanden en zijwanden geheel uitritsbaar zijn kan ook in een handomdraai een ruime luifel gecreëerd worden. Deze moderne voortent wordt standaard geleverd met afneembare slikranden en wordt enkel afgespannen met duurzame sjorbanden.

 

Prijs- en/of wijzigingen voorbehouden.