Voortenten van topkwaliteit

Hoogwaardige voortenten voor nog meer ruimte, comfort en gemak tijdens uw vakantie. Bij De Jong in Hattem kunt u terecht voor diverse voortenten van topmerken zoals: Isabella, Dorema, Starcamp, Unico, Ventura, TEUN, en Walker. We hebben ze zowel online netjes voor u gepresenteerd, als neergezet in onze showroom in Hattem. De perfecte plek om de verschillende voortenten op uw gemak te bekijken, uit te proberen en te beoordelen. Welke voortent voldoet aan uw wensenpakket en is te combineren met uw caravan? Bij de Jong in Hattem laten we het u zien!

Merken

Dorema

Dorema Voortenten 2023

Isabella

Isabella

Teun

Teun

Unico

Uncio Voortent Cover

Walker

Walker Voortenten

Brochures
voortenten

Brochure Isabella2021

Tentenshowroom

In onze geheel vernieuwde voortent, luifel en kampeertenten showroom staat een grote collectie;

  • Voortenten van Topmerken zoals Unico, Isabella, Ventura en Dorema
  • Voortent luifels van Isabella, Dorema
  • Luifels van Dorema, Isabella, Thule en Unico
  • Alle benodigde accessoires rondom de tent
  • Bijzettenten van Eurotrail en Safarica

De Jong Caravans is MEGASTORE STER dealer van Dorema

Isabella en Ventura

Vanuit de collectie Isabella die we op hebben staan kunnen we u alles soorten frames en tentdoeken laten zien. Er staan originele Isabella voortent luifels opgesteld die perfect passen aan de Isabella en Ventura voortenten. Daarnaast staat er ook een Isabella Commodore en Ventura D250 opgesteld met vele accessoires.

Dorema

We kunnen bijna zeggen dat we alle voortenten van Dorema opgesteld hebben staan in de showroom. Van de compacte deeltenten (ook opblaasbare) staan er diverse soorten op. Ook luifels, uitbouwen, slaapcabines en voortent tapijten treft u aan in de uitgebreide showroom. U bent op zoek naar een Air (opblaasbare) voortent van Dorema ook deze staan bij ons tentoongesteld.

Unico

Uit de collectie van Unico voortenten uit Bergeijk staat er een voortent en een paar mooi luifels opgesteld.

Thule

Van de Thule serie hebben we de zakluifels, zijkant cassetteluifels, dakluifels uitstalt staan met de zijwanden en voorwanden in de sun- view of rainblockers. Ook vele accessoires kunt u vinden van dit Top merk uit Zweden.

Accessoires

Op het gebied van accessoires kunt u ook bij De Jong Recreatie in Hattem alles vinden van de merken, Unico, Ventura, Eurotrail, Umefa, Dorema, Bocamp ect.

Heeft u een defect onderdeel aan uw frame? ook de meeste onderdelen hebben we direct beschikbaar.

Tot ziens in onze showroom!