Camper kopen bij de specialist

U wilt een camper kopen of twijfelt er nog over? Bij De Jong in Hattem voorzien we u graag van deskundig advies op maat. Onze ervaren medewerkers zetten de mogelijkheden voor u uiteen en kunnen u een keur aan mooie campers laten zien. Bij ons kunt u zowel nieuwe, als gebruikte campers kopen van verschillende gerenommeerde merken. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit!

Bekijk ons actuele aanbod campers

Nieuw en gebruikt!

Camper merken

Dethleffs

Dethleffscampers

Hymer

Hymer

Camper brochures

Dethleffs Kampeerauto Folder Modeljaar 2021 De Jong Hattem

Buscamper merken

Dethleffs

Dethleffs Buscampers

Hymer

Hymer Buscampers

Camper brochures

Dethleffs Kampeerauto Folder Modeljaar 2021 De Jong Hattem

Campers van Duits vakmanschap

Wij hebben een divers aanbod campers te koop. Ons assortiment campers bestaat onder andere uit Dethleffs, Hymer en HymerCar. Succesvolle Duitse merken waarbij het ontwerpen van unieke modellen campers en caravans in het bloed zit. Dat ziet u direct terug in de gehele opbouw en de nauwkeurigheid waarmee het interieur is opgebouwd. Samen dragen ze bij aan caravans en campers met een zeer lange levensduur. Deze zeer lange levensduur garandeert een goede restwaarde wanneer de camper te koop wordt gezet. De hoge kwaliteit, het comfort en de vele mogelijkheden op het gebied van interieur zorgen ervoor dat u zult genieten van ieder uitstapje.

Campers in ons assortiment kennen een groot aanbod in indelingen. Dit kan variëren van het aantal bedden (2 enkele bedden of een tweepersoonsbed) tot een camper met garage. Van alles is mogelijk en er is voor ieder wat wils. Ook zijn er diverse andere mogelijkheden voor uw camper, zoals automatische schotels, tv’s, fietsendragers en navigatiesystemen. Wij informeren u er graag over.

Uitgebreide service bij uw camper

Aangezien we bij De Jong ook begrijpen dat een camper kopen een behoorlijke investering is, bieden we u graag de mogelijkheid van financiering aan. U betaalt uw camper per maand af, zodat u niet in één keer een groot bedrag hoeft af te lossen. Ook bij het verkopen van uw camper staan we u graag terzijde. Wij bieden u bemiddelingsverkoop en omdat wij beschikken over een groot netwerk kunnen we het verkopen van uw camper zeker voorspoedigen.

Wilt u een camper huren? Wij verhuren vele merken campers. Bij verhuur hoeft U geen grote investeringen te doen, maar geniet wel van de voordelen van het vakantie vieren en kamperen met een camper.

Diensten

Verhuur

Verhuur

Bemiddeling

Bemiddeling Campers

Financiering

Financiering

Onderhoud

Onderhoud

Schadeherstel

Schadeherstel

Wat kost een camper?

De prijs van een camper is van enorm veel factoren afhankelijk; nieuw of tweedehands, bouwjaar, merk, comfort, kilometerstand… gemiddeld genomen kun je stellen dat een camper tussen de 15.000 en 150.000 euro kost.

Welk rijbewijs nodig voor een camper?

Het rijbewijs wat je in Nederland nodig hebt voor een camper is volledig afhankelijk van het gewicht van de camper. Tot 3.500 kilo mag je een camper besturen met een rijbewijs B. Tussen 3.500 en 7.500 kilo is een rijbewijs C1 vereist. Boven de 7500 kilo is een rijbewijs C vereist.

Bij campers van boven de 7500 kilo gaat het om het aantal zitplaatsen in de camper. Bij 8 tot 16 zitplaatsen volstaat een rijbewijs D1 mits de camper korter is dan 8 meter. Is de camper langer dan 8 meter, dan is een rijbewijs D benodigd.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een camper?

Soort camper

Wanneer U een camper gaat kopen is het ten eerste van belang helder te krijgen wat voor soort camper u graag wilt kopen. U heeft de keuze uit een halfintegraal camper, integraal camper of alkoof camper. Win voldoende informatie in over deze typen campers.

Gewicht

Het gewicht van de camper is ook van groot belang. Tot 3500 kilo kunt u rijden met het B rijbewijs. Een grotere camper betekent dus dat u hoogstwaarschijnlijk uw C rijbewijs moet halen.

Lengte

De lengte van de camper hangt grotendeels samen met het gewicht van de camper. Een compacte camper van 6 meter is vrij klein en kunt U vrijwel overal kwijt. Met XXL campers van langer dan 8 meter wordt het door de stad manoeuvreren van uw kampeerauto al een stuk lastiger.

Aantal personen

Met hoeveel personen gaat u op reis? Het is van belang een camper te kiezen waar u prettig kunt verblijven met het beoogde aantal personen. Het aantal slaapplaatsen is altijd een goed uitgangspunt bij het zoeken naar campers.

Tweedehands of nieuw?

Of u een nieuwe of gebruikte camper koopt hangt natuurlijk volkomen af van uw budget. Een tweedehands camper is vrijwel altijd goedkoper maar kan kleine gebreken vertonen door de hogere kilometerstand. De Jong Hattem biedt diverse occasions in verschillende prijsklassen die met BOVAG garantie worden geleverd.

Luxe

In welke mate u luxe van belang vindt bepaald welke campers het beste passen bij u. Enkele bedden, een hefbed, een vastbed of een ruim queensbed; wat past het beste bij u? Let vooral ook op de accessoires die worden geboden bij campers. Zo is een airco in de zomer ronduit fantastisch. Denk er tevens over na of u gaat voor een automaat of een handgeschakelde camper.

Dan zijn er nog kosten als diesel, kosten voor overnachting en diverse andere onvoorziene kosten. Uit onze ervaring is gebleken dat grotere campers vaak meer kosten met zich meebrengen. Een XXL buscamper is in vrijwel ieder aspect duurder dan een kleine camper.

Hoe lang mag een camper voor de deur staan?

Een campers & caravans mogen maximaal drie dagen voor de deur worden geparkeerd. Dit parkeerlimiet is door gemeenten in het leven geroepen door een tekort aan parkeerplaatsen.