Bestelinformatie

Bezorgkosten

  • De standaard verzendkosten voor Nederland bedragen € 6,95 per bestelling.
  • Bestellingen vanaf € 75,- inclusief BTW worden gratis thuisbezorgd. Let op, stuurt u artikelen vervolgens retour waardoor het orderbedrag onder de € 75,- komt, dan zullen we de originele verzendkosten van € 6,95 in mindering brengen op het restitutiebedrag.

Betaalwijze

Bij De Jong kunt u veilig betalen met de volgende betaalmethode:

  • Betaallink
  • Bankoverschrijving
  • IDeal

Alle bij De Jong online bestelde producten kunnen enkel via de webshop betaald worden. Dit geldt ook voor producten die in de winkel worden afgehaald. Het is dus niet mogelijk om bij De Jong af te rekenen bij het afhalen van de order.
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u van ons via e-mail een betaallink of de mogelijkheid tot een bankoverschrijving, afhankelijk van wat u heeft gekozen als betaalmethode.

Bij geretourneerde producten storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening binnen 14 dagen ná ontvangst van de geretourneerde producten. Voor meer informatie over retourneren, bekijk de pagina ‘retouren’.

Bedenktermijn

Bij iedere koop op afstand is een bedenktermijn (of herroepingstermijn) van kracht. Dit geeft u de mogelijkheid om het product te beoordelen na aanschaf. De bedenktermijn betreft een periode van 14 dagen en deze start op het moment van de leverdatum van uw product (dus niet direct bij aanschaf). Binnen deze periode is het mogelijk om zonder opgaaf van reden van de aankoop af te zien. Indien u meerdere producten heeft besteld, geldt de leverdatum van het laatste product dat u in uw bezit heeft. Het retourformulier is bijgesloten bij uw zending.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over dit onderwerp? We horen het graag.