Bürstner caravans

U kunt op ons vertrouwen, want we zijn gepassioneerd door ons merk en product en hebben vele jaren ervaring. Wij werken ambitieus naar één doel toe: dat uw Bürstner echt uw favoriete plek wordt! Ons bedrijf ligt op de grens tussen Duitsland en Frankrijk – en dat is een geweldige combinatie. We halen het beste uit deze Europese omgeving: Duitse betrouwbaarheid en grondigheid gecombineerd met Franse levensvreugde en gevoel voor esthetiek. Het beste van twee werelden voor uw tevredenheid!

Bekijk ons actuele aanbod Bürstner caravans

Nieuw en gebruikt!

Bürstner caravan modellen

Caravans met hefbed

Het grote pluspunt voor meer wooncomfort. Met een hefbed verandert u de zitgroep in een handomdraai in een slaapplaats. Overdag kan deze onder het plafond worden gestouwd en ‘s avonds gewoon weer worden neergelaten. U profiteert van een royale ruimte en een grote woongedeelte, terwijl er ‘s nachts voldoende slaapplaatsen zijn voor alle gezinsleden.

Bürstner Premio Plus

Burstner Premio Plus

Bürstner Averso Plus

Burstner Averso Plus

Caravans zonder hefbed

Op weg met uw comfortzone. Of het nu gaat om twee, vier of zeven slaapplaatsen – een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed of een stapelbed: u beslist naar eigen behoefte en kiest uit ons ruime aanbod het bed dat het beste bij u past.

Bürstner Premio

Burstner Premio

Bürstner Premio Life

Burstner Premio Life

Speciale editie

Bürstner Premio Limited

Burstner Premio Limited