Schadeherstel

Heeft u een ongelukje gehad tijdens de vakantie of bij het ophalen bij de stalling met uw caravan of kampeerauto of heeft een hagelbui akelige sporen achtergelaten? Dit is iets wat we allemaal erg vervelend vinden en zo snel mogelijk willen afwikkelen met de verzekering.

Ook hiervoor bent u bij De Jong in Hattem aan het juiste adres.

De_Jong_Caravans_032
De_Jong_Caravans_022

Wij kunnen u ontzorgen in dit traject!

Wij zijn aangesloten reparateur van Achmea (Centraal Beheer, Interpolis, FBTO en Avéro), Re-Camp, Univé, Aveco en NKC. Doordat schadesturing van een verzekering op postcode gaat, kan het zijn dat de maatschappij een andere reparateur noemt, u kunt echter altijd ook bij ons terecht. Dit kunt u aangeven aan de verzekering.

Ons gespecialiseerd schadeteam zorgt ervoor dat de reparatie aan uw caravan of kampeerauto zeer professioneel wordt uitgevoerd. Want iedere schade heeft een andere aanpak nodig. Onze schademonteurs houden hun kennis bij door cursussen te volgen bij diverse fabrikanten en leveranciers. Zodat uw caravan, camper, vouwwagen hersteld kan worden in originele staat.

Schade is niet alleen heel vervelend, het zorgt ook voor een hoop rompslomp. Wat dacht u van de schademelding, de taxatie en de afwikkeling? En dan is er nog niet eens begonnen met het repareren van de schade. Heeft u hulp nodig bij de schadeafwikkeling of wilt u een taxatie van de schade aan uw caravan of kampeerauto? De Jong Hattem kan u weer op weg helpen. Wij herstellen schade aan alle merken.

Alle schades worden onder eigen dak hersteld, wij beschikken ook over een eigen demontage, en montage-afdeling. Ook verrichten wij het eventuele spuitwerk in eigen beheer. We beschikken over meerdere spuitcabines waar alle caravans, campers, vouwwagens maar ook personenauto’s in kunnen worden gespoten onder de nieuwste eisen van de verzekeringsmaatschappijen.

Hoe te handelen bij schade?

  • Vul het Europees Schade formulier volledig in.
  • Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij.
  • Maak een afspraak met onze werkplaats.
  • Houd u bij de hand:
  • – Schadenummer (dit krijgt u van uw verzekeringsmaatschappij)
    – Uw polis nummer
    – Kentekenbewijs

De Jong Hattem neemt vervolgens contact op met uw verzekeraar en verzorgt de gehele schadeafwikkeling, inclusief de financiële kant. U kunt dan de caravan, camper of vouwwagen brengen op de afgesproken dag bij De Jong Hattem.

Afspreken hiervoor kan van dinsdag t/m vrijdag tussen 08.30 – 17.00 uur en op zaterdag op afspraak. De Jong Hattem neemt met u contact op wanneer uw caravan, camper of vouwwagen gerepareerd is en maakt dan een afspraak met u voor het ophalen van uw caravan, camper of vouwwagen.

Europees schadeformulier