Servicecenter

Met trots zijn de medewerkers van De Jong aan het werk in de moderne werkplaats. De Jong heeft een geheel moderne werkplaats laten bouwen met veel moderne faciliteiten. Er zijn vele dagen denkwerk in gegaan om een zo goed mogelijk concept neer te zetten. Zo waren er een paar zeer belangrijke punten zoals de klant meer openheid te bieden in de werkplaats. De klant kan nu eindelijk zien waar zijn caravan blijft en wat er aan gedaan wordt. De aanrij-route is verbeterd door deze niet te combineren met winkelende consumenten.

Diensten

Bovag onderhoud

Onderhoud

Schadeherstel

Schadeherstel

Werkplaats

De Jong Caravans 035

Onderdelen aanvraag

Als dealer van Hymer, Dethleffs, Fendt, T@B, Campooz, Cabanon bieden wij u de mogelijkheid aan om een aanvraag te doen voor de originele onderdelen van uw caravan, camper of vouwwagen. Vul hieronder het formulier in en wij geven u een prijsopgave van het onderdeel.

Nadat u deze aanvraag heeft gedaan zal het circa 4 dagen duren alvorens u een reactie ontvangt, soms kan dit korter duren soms langer. Dit omdat wij niet altijd direct een antwoord ontvangen van onze fabrikanten.

Dhr.Mevr.

Gegevens onderdeel

Toegestane bestandstype: jpg, jpeg, png en pdf.
U kunt maximaal 4 afbeeldingen toevoegen bij dit onderdeel

Alle velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.