Truma kwaliteit uit Duitsland

Nauwelijks aangekomen op de camping of de caravan staat al op de plaats, exact daar waar u hem wilt hebben. Met de beproefde Truma caravan movers zet u uw caravan binnen enkele minuten zonder enige krachtsinspanning op de plaats. Zo snel is uw kampeervakantie nog nooit begonnen!

XT volautomaat

Truma XT4 Mover Four Wheel Drive Mover De Jong Recreatie Hattem

SX half automaat

Truma SX Mover De JOng Hattem Uw Truma Mover Specialist

Smart A volautomaat

Truma Smart Mover A Volautomatische Mover De Jong Hattem (2)

Truma dé specialist op gebied van technische accessoires

Bijna iedere kampeerfanaat in Europa kent het merk Truma. Want reeds vanaf de oprichting in 1949 door Philipp Kreis bied zij de meest comfortable toebehoren voor campers en caravans aan. Al in 1961 hebben zij de ‘eerste officieel erkende caravan verwarming’ ontwikkeld en kamperen in de winter voor het eerst mogelijk gemaakt.

Tot vandaag is Truma een internationaal succesvol familiebedrijf, dat in de hoofdvestiging te Putzbrunn bij München alles uit één en dezelfde hand ontwikkelt, produceert en op de markt brengt.

Het Truma assortiment varieert van verwarmingssystemen, airconditioningsystemen, warmwater boilers tot caravanmovers. Ook ontwikkelen ze speciale gasdrukregelaars voor campers en caravans. en producten voor stroomvoorziening vervolledigen ons uitgebreide productaanbod. Niet voor niets wordt Truma door de vakpers regelmatig tot het beste toebehorenmerk van het jaar uitgeroepen.

Onze zoektocht naar innovatieve oplossingen gaat echter nog verder. Veel van de circa 600 medewerkers bij Truma zijn zelf enthousiaste kampeerders. Ze ontwikkelen niet alleen producten maar ze gebruiken ze ook zelf. Precies deze passie en betrokkenheid liggen aan de basis van het succes van Truma