Reich Easydriver Mobility Power Pack

Veruit de veiligste Lithium-ion accu ontwikkeld geproduceerd in Nederland!
Deze accu beschikt over alle beveiligingen en is in staat om uw mover minimaal 15 minuten te laten werken.

Aanwezig in onze showroom

Technische gegevens

Capaciteit Ah 8.8
Rangeertijd ca.* Minimaal 15 – 20 minuten
Gewicht 2,2 kg
Afmetingen 19,2 x 18,1 x 10,9 cm
Acculader Inclusief
Laden via auto Ja
Kan volgeladen weggezet worden 14 maand
Laadcycli ca. 2000 x
Garantie 2 jaar

De Easydriver / Reich Mobility-Power-Pack is het lichtgewicht energie-alternatief voor de tot op heden gebruikte loodzuur accu’s. Met name in combinatie met rangeerhulpen. Bij de oude loodzuurbatterijen wordt onderscheid gemaakt tussen natte-, gel- en AGM-accu’s. Ze hebben allemaal het extreem hoge gewicht door het gebruikte acculood. Zo weegt een dergelijke 75 Ah-batterij ca. 25 kg. In de afgelopen jaren werden deze batterijen ook steeds meer in caravans gebruikt voor de 12 volt verlichting en de mover van uw caravan.

De basisvereiste voor de ontwikkeling van het Mobility-Power-Pack was de integratie van stroomvoorziening en oplaad-technologie, evenals de volledige vervanging van de zware loodzuur accu, bij toepassingen die gedurende korte tijd een grote stroomsterkte vragen. Daarnaast heeft de MPP ook een oplader, die bij de oude accu’s ook nog eens een extra gewicht van ca. 1 tot3 kg op kan leveren. Het Mobility Power Pack vervangt nu een 75 Ah-batterij met oplader, bijv. voor de bediening van een rangeerhulp, compleet en dat met een totaalgewicht van slechts ca. 2,2 kg. In de praktijk is hierdoor mogelijk dat het Mobility-Power_Pack, afhankelijk van de situatie, een caravan van 1.600 kg minstens 15 tot 20 minuten kan laten rangeren.

*Rangeertijd is een indicatie. Alles is sterk afhankelijk van: merk mover en type, totaalgewicht caravan, soort neuswiel en bijvoorbeeld de ondergrond en hellingspercentage.
**Kan van vol …..maanden zonder stroom is genoteerd op basis van fabrieksgegevens en ervaring van onze klanten.

Wij streven er naar de voorraad die op deze pagina is aangegeven actueel te houden.
Echter kan het voorkomen dat het artikel net verkocht is als u komt.
Belt u dan even van te voren om te horen of deze er nog is.
Prijs -en of wijzigingen voorbehouden evenals druk of zetfouten.
Technische gegevens onder voorbehoud van wijzigingen.