0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.


CAMPER KOPEN BIJ DE SPECIALIST

U wilt een camper kopen of twijfelt er nog over? Bij De Jong in Hattem voorzien we u graag van deskundig advies op maat. Onze ervaren medewerkers zetten de mogelijkheden voor u uiteen en kunnen u een keur aan mooie campers laten zien. Bij ons kunt u zowel nieuwe, als gebruikte campers kopen van verschillende gerenommeerde merken. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit!

Duits vakmanschap

Het aanbod campers dat wij verkopen bestaat onder meer uit Dethleffs, Hymer en HymerCar. Succesvolle Duitse merken waarbij het ontwerpen van campers en caravans in het bloed zit. Dat ziet u direct terug in de gehele opbouw en de nauwkeurigheid waarmee het interieur is opgebouwd. Samen dragen ze bij aan caravans en campers met een zeer lange levensduur. De hoge kwaliteit, het comfort en de vele mogelijkheden op het gebied van interieur zorgen ervoor dat u zult genieten van ieder uitstapje.

Campers die wij verkopen kennen een groot aanbod in indelingen. Dit kan variëren van het aantal bedden (2 enkele, gescheiden bedden of een tweepersoonsbed) tot een camper met garage. Van alles is mogelijk en er is voor ieder wat wils. Ook zijn er diverse andere mogelijkheden voor uw camper, zoals automatische schotels, tv’s, fietsendragers en navigatiesystemen. Wij informeren u er graag over.

Uitgebreide service

Aangezien we bij De Jong ook begrijpen dat een camper kopen een behoorlijke investering is, bieden we u graag de mogelijkheid van financiering aan. U betaalt uw camper per maand af, zodat u niet in één keer een groot bedrag hoeft af te lossen. Ook bij het verkopen van uw camper staan we u graag terzijde. Wij bieden u bemiddelingsverkoop en omdat wij beschikken over een groot netwerk kunnen we het verkopen van uw camper zeker voorspoedigen.

Daarnaast verhuren wij vele merken campers. U hoeft hierbij geen grote investeringen te doen, maar geniet wel van de voordelen van het vakantie vieren met een camper.

Product was successfully added to your shopping cart.

Campers

Aanbod campers
Dethleffs
Bemiddeling
Financiering
Verzekering
Schadeherstel
Onderhoud