Isabella Sun Shine Plus2
Isabella Sun Shine Plus1
Isabella Sun Shine Plus
Isabella Sun Shine Plus2
Isabella Sun Shine Plus1
Isabella Sun Shine Plus

Isabella Sun Shine Plus

Deze zonneluifel van Isabella laat zich gemakkelijk opzetten met het optionele CarbonX of Zinox frame. Bij deze luifel is het mogelijk om uw Isabella of Ventura voortentframe gebruiken, deze hebben dezelfde specificaties als het frame dat nodig is voor deze caravanluifel.

Aanwezig in onze showroom

Technische gegevens

Materiaal dak Isaroof 240 g/m2
Materiaal Wanden Isacryl 195 g/m2
Uitritsbare Panelen Ja
Ventilatie Nee
Kleur Antraciet / Ice
Frame Optie
Gewicht Maat 14 ca. 18,4kg
incl. CarbonX frame
Diepte 250cm
Maten Omloop 800 – 1175 cm

De Sun Shine plus is een caravanluifel die zeer snel en makkelijk op te bouwen is naar een comfortabele reisvoortent. Als extra optie zijn er twee inritsbare frontdelen te koop waardoor we de caravanluifel kunnen omtoveren naar lichtgewicht reistent. Deze twee frontdelen worden sinds 2018 geleverd, dus passen alleen op de Sun Shine plus. De luifel is verkrijgbaar zonder frame, met CarbonX frame en met een stalen frame. Als u al een Isabella of Ventura voortent (diepte 250cm) heeft kunt u dit frame gebruiken om de Sun Shine op te zetten. Met het CarbonX frame met IsaFix koppelingen verloopt het opzetten en neerhalen snel en efficiënt. De Isabella zonneluifel Sun Shine past aan alle caravans met een hoogte van 230 cm tot 250 cm, met een omloopmaat tussen de 786 cm en 1185 cm.

Standaard geleverd met: Rechter- en linkerzijkant, standaard tochtstrookset, standaard wielkastafdichting, FixOn, Tenttas, framezak tentstokken en haringen.

Prijs- en/of wijzigingen voorbehouden.