Isabella Penta Flint
Isabella Penta Flint

Isabella Flint 350

De Flint Made By Isabella heeft een diepte van maar liefst 350cm, zonder een staander in het midden van de tent te hebben staan. In het dak zijn een twee tal lichtbanen geplaatst voor voldoende daglicht binnen te krijgen.

Technische gegevens

Materiaal dakIsaroof 285 g/m2
Materiaal WandenIsacryl 295 g/m2
Uitritsbare Panelen4
VentilatieJa
KleurDawn of North
FrameMega Frame
CarbonX
Zinox
GewichtMaat 14 ca. 52kg
Diepte350cm
MatenOmloop 850 – 1350 cm

De Penta is een seizoenvoortent met maar liefst een diepte van 350cm. Door zijn aparte vorm ziet deze voortent er erg mooi uit en kunt u alle ruimte volop benutten. Omdat Isabella gemaakt wordt van zeer hoge kwaliteit materialen is deze tent uitermate geschikt als seizoenvoortent. Door het ademende Isacryl kan het materiaal goed tegen verschillende weertypes. Bij warme temperaturen zal de tent comfortabele aanvoelen qua temperatuur omdat het materiaal ademt. Het materiaal Isacryl is kleurvast en schimmelwerend. Door het zandkleurige dak met lichtbanen zorgt dit voor een zacht warm licht. Door de vijfhoekige stevige constructie is deze voortent opgewassen tegen extreme weertypes. Je kunt kiezen uit het sterke Zinox stalen frame of het ultra sterke Zinox Mega Frame voor extra stabiliteit. Penta Flint is onderdeel van het stijlconcept Flint. Voor dit concept zijn wij uitgegaan van grijstinten die geïnspireerd zijn op vuursteen.

Deze voortent wordt standaard  geleverd met: Gordijnen Collage Blue, verandastang, standaard tochtstrook, standaard wielkastafdichting, FixOn, foedraal voor tentstokken en haringen, tenttas en haringtrekker.

Prijs- en/of wijzigingen voorbehouden.