Isabella Eclipse1
Isabella Eclipse3
Isabella Eclipse2
Isabella Eclipse
Isabella Eclipse1
Isabella Eclipse3
Isabella Eclipse2
Isabella Eclipse

Isabella Eclipse

De Eclipse is ontwikkeld om als luifel te plaatsen aan de Isabella voortent maar kan ook gebruikt worden als caravanluifel. Voor extra bescherming tegen de wind zijn er zijwanden te verkrijgen.

Aanwezig in onze showroom

Technische gegevens

Materiaal dak Isaroof  Light 240 g/m2
Materiaal Wanden N.v.t.
Uitritsbare Panelen N.v.t.
Ventilatie N.v.t.
Kleur Steel
Frame CarbonX
of
MegaFrame
Gewicht Maat 14 ca. 8,7kg
incl. CarbonX staanders
Diepte 150 / 225cm
Maten Omloop 850 – 1225 cm

De voortent luifel Eclipse is een zonneluifel die geschikt is om aan de voortenten van Isabella vanaf bouwjaar 2008 te plaatsen. Omdat de Eclipse een pees heeft kunt u deze ook als dakluifel gebruiken aan de caravan. (houdt er rekening mee dat deze dan iets kleiner uitvalt op de caravan.) Door het lichtgewicht CarbonX frame en het TectumPro opzetsysteem zet u deze luifel zeer snel en strak op. Voor de seizoen kampeerders is de Eclipse nu ook leverbaar met het Megaframe. Door gebruik van dit framne heeft de luifel extra stevigheid. Als optie zijn er zijwanden verkrijgbaar, een zijwand is zowel links als rechts te plaatsen waardoor u zelf kunt kiezen aan welke kant u de zijwand plaatst.

Eclipse is ook verkrijgbaar als Mini-versie die 150 cm diep is. Deze uitvoering heeft geen pees voor aan de caravan en kan daarom alleen aan de voortent worden gezet.

Deze voortent luifel wordt standaard geleverd met: CarbonX frame of Mega Frame met Tectum Pro-systeem (Tectum Pro is een revolutionair verbindingssysteem voor een eenvoudige ”klik” verbinding) en F-link ( F-link, alleen bij CarbonX, wordt aan de korte petluifel stang bevestigd). Typhoon stormlijnen, transport foedraal.

Prijs- en/of wijzigingen voorbehouden.