Ventura D250 D300
Ventura D250 D300

Ventura D250

De Ventura D250 is de opvolger van de Ventura Pacific 250. Deze voortent Made By Isabella is licht van gewicht en heel gemakkelijk te onderhouden door het gecoate tentdoek.

Aanwezig in onze showroom

Technische gegevens

Materiaal dak Isaroof Light
Materiaal Wanden IsaLite
Uitritsbare Panelen 4
Ventilatie Ja
Kleur Antraciet / Ice Grey
Frame Prenox (staal)
IXL glasfiber
Gewicht Maat 14 ca. 33,1kg
Diepte 250cm
Maten Omloop 800 – 1075 cm

De Ventura D250 is 250cm diep en ideaal voor de reizende kampeerder.

Ventura is het zusje van Isabella. Dit houdt in dat deze tent kwalitatief en qua afwerking lager licht als de Isabella voortenten. Dit is gedaan om te concurreren met de andere voortent merken en de markt te vergroten. De Ventura D serie heeft stijlvolle grijstinten waardoor deze op bijna alle modellen caravans mooi aansluit qua kleuren. Net als Isabella zijn de voortenten van Ventura zeer makkelijk op te zetten en staan erg robuust. Het materiaal is licht van gewicht en ook nog eens makkelijk schoon te houden door de uitwendige coating. Hierdoor is deze voortent uitermate geschikt als reistent. Als je tijd wilt besparen bij het kamperen, is de Ventura D250 echt iets voor jou. Alle delen zijn neerrolbaar en uitneembaar, hierdoor kan de Ventura D250 op warme dagen tevens gebruikt worden als zonneluifel.

Keuze uit Prenox stalen frame en het lichte IXL-glasvezelframe voor op reis.

Deze Ventura voortent wordt geleverd met: FixOn, gordijnen Luxor Grey, caravan-­tochtstrook, standaard wielkastafdichting, afspanmateriaal, tenttas, foedraal voor tentstokken en haringen.

Prijs- en/of wijzigingen voorbehouden.