Thule Sun Blocker G2 Side De Jong Hattem
Thule Sun Blocker Front Geheel Voorkant De Jong Hattem
Thule Sun Blocker Front Deel De Jong Hattem
Thule Sun Blocker G2 Side De Jong Hattem
Thule Sun Blocker Front Geheel Voorkant De Jong Hattem
Thule Sun Blocker Front Deel De Jong Hattem

Sun Blocker

Goede bescherming tegen de zon met de Sun Blocker va Thule. Deze is beschikbaar als zij- of voorkant uitvoering. Beide modellen in diverse maten verkrijgbaar.

Aanwezig in onze showroom

Sun Blocker Side

De Sun Blocker side is gemaakt van luchtdoorlatend doek, dit doek is gemaakt van licht en transparant materiaal. De zijwand schuift in een meegeleverde aluminium spanarm, die tussen de cassette en de voorlijst van de luifel wordt aangebracht. Deze zijwand is geschikt tegen de zon, maar zal regen en wind doorlaten. De zijwand sluit namelijk niet volledig tot aan de grond. De zijwand kan zowel aan de linker- als aan de rechterzijde van de luifel worden gebruikt. De wanden zijn leverbaar in diverse dieptes en hoogtes. Daarnaast is deze wand met talloze verschillende panelen te combineren. Alvorens u deze wilt aanschaffen vragen wij u om niet alleen de diepte van de luifel te meten, maar ook de aanbouwhoogte tussen de grond en de onderkant van de cassette (de onderkant van de cassette als de luifel niet uitgedraaid is).

Sun Blocker Front

De Sun Blocker Front bestaat volledig uit gaas / luchtdoorlatend doek, het is een licht en transparant materiaal. Het doek kunt u recht naar beneden of schuin naar voren spannen. Deze Sun Blocker zorgt voor veel schaduw onder de luifel, maar zal wind en regen deels doorlaten. Het paneel wordt in de voorlijst van de cassetteluifel geschoven. U bepaalt zelf waar en op welke breedte u het paneel in de voorlijst van de luifel plaatst. Het paneel kan worden opgerold en vastgemaakt met een gesp. De Sun Blocker is leverbaar in diverse maten en geschikt voor alle Omnistor en Thule luifels.

Optionele accessoires

Thule Fabric Clamps De Jong Hattem

Fabric Clamps

Peggy Peg Fix En Go Ankerplaat De Jong Hattem

Fix & Go ankerplaat

Houten Haring Ideaal Voor De Losse Grond De Jong Hattem

Houten haring voor de losse ondergrond

Isabella Kunststof Haring 30 Cm Extra Grip De Jong Hattem

Isabella kunststof haring 30cm

Prijs- en/of wijzigingen voorbehouden.