Enduro EM303A+ vol automaat

No nonsense volautomaat rangeersysteem voor caravans tot 1800kg.

Vanaf

€ 1199,00

Aanwezig in onze showroom

Technische gegevens

Enkelasser uitvoeringen Enduro EM303A+
Eigen gewicht Circa 34 kg
Materiaal Gecoat staal
Maximaal totaalgewicht 1.800 kg
Hellingspercentage, bij: 18% bij 1.500 kg
Hellingspercentage, bij: N.b.
Motoren opzetsysteem Automatisch
Stroomverbruik op vlak terrein Circa 20 Ah
Service centers in geheel Europa Nee
Garantie ** 5 jaar

Met de Enduro EM303A+ volautomatische caravan mover zet u de caravan zonder enig inspanning of zijn plek. Hoe doet u dit? Als eerst zet u de hoofdschakelaar om of de accu aan, dan neemt u de afstandsbediening er zet deze aan. Na correcte synchronisatie tussen de afstandsbediening en de besturingskast kunt u de beide knoppen met het symbool naar de banden indrukken. Nu gaan beide motoren automatisch naar de banden en deze slaat automatisch af bij de juiste tegendruk. Wanneer dit gebeurd is dan kunt u gaan manoeuvreren. Het soft start / stop systeem zorgt ervoor dat u de caravan nauwkeurig en schokvrij kunt manoeuvreren. Eventuele foutmeldingen worden direct door middel van LED’s op de controle box en de afstandsbediening weergegeven. De EM303A+ is tevens geschikt voor gebruik op dubbelassige caravans, met twee of vier motoren. Voor bediening via uw smartphone of tablet, kunt u de EM303A+ uitbreiden met de bluetooth adapter BC101.

Kenmerken:

  • Inclusief soft start / stop technologie voor nauwkeurig en schokvrij manoeuvreren;
  • Solide aluminium aandrijfrollen;
  • Spatwaterdicht en corrosiebestendig;
  • Foutmeldingen worden via de controle box en de afstandsbediening d.m.v. LED’s weergegeven;
  • Zeer gebruiksvriendelijke afstandsbediening met soft grip en bovendien eenvoudig te bedienen knoppen;
  • Ook geschikt voor gebruik op dubbelassige caravans: met twee of vier motoren.

Accessoires

Enduro Caravan Mover APP De Jong Hattem

My Enduro App

De My Enduro App werkt alleen in combinatie met de bluetooth adapter BC101 van Enduro®. Deze adapter is geschikt ter uitbreiding van een Enduro® rangeersysteem waarvan de controlebox is voorzien van een bluetooth aansluiting en is eenvoudig te installeren. De BC101 en de My Enduro App is geschikt voor Android-besturingssysteem versie 4.3 en hoger en voor Apple iOS- besturingssysteem versie 7.0 en hoger. Deze eenvoudig te monteren adapter wordt geleverd zonder smartphone en kan alleen gebruikt worden bij 2 motoren.

 

Enduro Mover Bluetooth Adapter BC101 De Jong Hattem Uw Enduro Caravan Mover Specialist

Bluetooth adapter BC101

De My Enduro App werkt alleen in samenwerking met de bluetooth adapter van Enduro®. Deze adapter is geschikt ter uitbreiding van een Enduro® rangeersysteem waarvan de controlebox / besturingskast voorzien is van een bluetooth aansluiting.

Zeer Compacte Lithium Ion Accu 10Ah Slechts 2,4kg De Jong Hattem Ook Uw Adres Voor De Caravanmover Accu
Lithium Ion accu LI1210

Met deze zeer lichte Lithium ion accu (slechts 2,4kg)  LI1210 accu kan er tot 30 minuten gerangeerd worden. De exacte duur is afhankelijk van de ondergrond en condities. Via de Enduro app kan de status van de accu afgelezen worden. Denk hierbij aan de laadstatus, beschikbare voltage etc. D.m.v. Bluetooth wordt de accu aan de tablet/telefoon gekoppeld.

Tip van ons Team

Laat bij de Bovag caravan onderhoudsbeurt meteen uw caravanmover direct controleren op de juister werking. Het komt namelijk vaak voor dat de afstand tussen het wiel en de aandrijfrollen te groot is waardoor de mover kan gaan slippen.
(deze controle is niet bij de Bovag onderhoudsbeurt inbegrepen)

Prijs- en/of wijzigingen voorbehouden. Technische gegevens onder voorbehoud van wijzigingen.
** Garantievoorwaarden van toepassing Enduro