Enduro EM303+ handmatig

No nonsense halfautomatisch rangeersysteem voor caravans tot 1800kg met een compact design.

Vanaf

€ 949,00

Aanwezig in onze showroom

Technische gegevens

Enkelasser uitvoeringen Enduro EM303+
Eigen gewicht Circa 37 kg
Materiaal Gecoat staal
Maximaal totaalgewicht 1.800 kg
Hellingspercentage, bij: 18% bij 1.500 kg
Hellingspercentage, bij: N.b.
Motoren opzetsysteem Handmatig
Stroomverbruik op vlak terrein Circa 20 Ah
Service centers in geheel Europa Nee
Garantie ** 5 jaar

De Enduro EM303+ caravanmover is een zeer aantrekkelijke mover voor iedereen die niet te veel geld wil uitgeven aan een caravanmover. Deze mover is voorzien van solide aluminium aandrijfrollen die handmatig aangedrukt worden op de banden met behulp van een slinger (dit gaat aan beide zijden gelijktijdig). De caravan kan, door het soft start / stop systeem, met de afstandsbediening nauwkeurig en schokvrij gemanoeuvreerd worden. Eventuele foutmeldingen worden direct door middel van LED’s weergegeven op de controle box en de bijgeleverde afstandsbediening met softgrip. De EM303+ is ook geschikt voor gebruik op dubbelassige caravans, met twee of vier motoren. Wanneer u de mover wilt bedienen met uw smartphone of tablet, kunt u de EM303+ uitbreiden met de bluetooth adapter BC101.

Accessoires

Enduro Caravan Mover APP De Jong Hattem

My Enduro App

De My Enduro App werkt alleen in combinatie met de bluetooth adapter BC101 van Enduro®. Deze adapter is geschikt ter uitbreiding van een Enduro® rangeersysteem waarvan de controlebox is voorzien van een bluetooth aansluiting en is eenvoudig te installeren. De BC101 en de My Enduro App is geschikt voor Android-besturingssysteem versie 4.3 en hoger en voor Apple iOS- besturingssysteem versie 7.0 en hoger. Deze eenvoudig te monteren adapter wordt geleverd zonder smartphone en kan alleen gebruikt worden bij 2 motoren.

Enduro Mover Bluetooth Adapter BC101 De Jong Hattem Uw Enduro Caravan Mover Specialist

Bluetooth adapter BC101

De My Enduro App werkt alleen in samenwerking met de bluetooth adapter van Enduro®. Deze adapter is geschikt ter uitbreiding van een Enduro® rangeersysteem waarvan de controlebox / besturingskast voorzien is van een bluetooth aansluiting.

Zeer Compacte Lithium Ion Accu 10Ah Slechts 2,4kg De Jong Hattem Ook Uw Adres Voor De Caravanmover Accu
Lithium Ion accu LI1210

Met deze zeer lichte Lithium-ion accu (slechts 2,4kg)  LI1210 accu kan er tot 30 minuten gerangeerd worden. De exacte duur is afhankelijk van de ondergrond en condities. Via de Enduro app kan de status van de accu afgelezen worden. Denk hierbij aan de laadstatus, beschikbare voltage etc. D.m.v. Bluetooth wordt de accu aan de tablet/telefoon gekoppeld.

Tip van ons Team

Laat bij de Bovag caravan onderhoudsbeurt meteen uw caravanmover direct controleren op de juister werking. Het komt namelijk vaak voor dat de afstand tussen het wiel en de aandrijfrollen te groot is waardoor de mover kan gaan slippen.
(deze controle is niet bij de Bovag onderhoudsbeurt inbegrepen)

Prijs- en/of wijzigingen voorbehouden. Technische gegevens onder voorbehoud van wijzigingen.
** Garantievoorwaarden van toepassing Enduro