Dorema frame materiaal

Staal frame

De stalen frames van Doréma bieden grote stabiliteit en zijn door middel van het EasyGrip buisklemsysteem gemakkelijk in elkaar te zetten. Bij seizoen gebruik adviseren wij om te kiezen voor ons 28 mm stalen frame voor extra stabiliteit en een zorgeloos verblijf.

Aluminium lichtgewicht frame

Trek je graag van kampeerplek naar kampeerplek dan is het te overwegen om te kiezen voor een aluminium frame. De framedelen zijn onder andere met elkaar verbonden door een veer. Het zoeken naar bij elkaar horende framedelen is daardoor definitief voorbij en de opzetduur van uw voortent wordt hierdoor sterk gereduceerd.

Fibre Tech Plus / Glasfiber frame

De Fibre Tech Plus frames, met een diameter van 30 / 25,5 mm, zijn geproduceerd volgens de modernste Pull-Winding techniek en worden daarbij opgebouwd uit meerdere glasvezellagen die afwisselend in de lengte- en dwarsrichting lopen. Deze hoge mate van wapening zorgt voor een mix van ongekende sterkte, duurzaamheid en flexibiliteit. De buitenzijde van de glasfiber tentstokken is met polyesterlak extra fraai afgewerkt. Naast deze bijzondere voordelen is glasfiber vormvast, corrosiebestendig en zeer onderhoudsvrij. Het frame is voorzien van versterkte kunststof framehoeken en fraaie kunststof buisklemmen die onder alle omstandigheden zorgen voor optimale klemkracht. Framedelen zijn verbonden met elastiek. Kortom, ons meest hoogstaande frame voor de enthousiaste toerder.

Air frame

Doréma heeft als enige voortentproducent voortenten volledig voorzien van een Air systeem met de robuustheid om weken of zelfs maanden te blijven kamperen.