De Jong introductieshow, 09 t/m 23 november
Voortenten & luifels modellen 2020

De afgelopen weken heeft de eerste etage van onze kampeerwinkel een metamorfose ondergaan. Op deze etage vindt u alles op gebied van caravan- en voortentluifels, tarpen / schaduwdoeken, voortenten / deeltenten, bijzettenten en fietsendragers (ook voor de auto). De merken die u op deze afdeling kunt vinden zijn Dorema, Isabella, Unico, Ventura, Thule, Eurotrail, BoCamp en TEUN ons huismerk.

Tentoongesteld;

  • Meer dan 20 voortenten (ook opblaasbare modellen)
  • Meer dan 5 compacte reis deeltenten / voortenten (ook opblaasbare modellen)
  • Meer dan 10 luifels voor aan de caravan, camper, buscamper of voortent
  • Meer dan 2 wintertenten

Overjarige modellen voortenten en luifels

588 stuks Dorema en Starcamp
84 stuks Thule luifels
32 Isabella voortenten
18 Wigo voortenten
OP is ook ECHT OP

NIEUW! Isabella Air Cirrus North 400

Primeur: als enige in Nederland te zien in onze showroom

NIEUW! Dorema Smaragd

De Cirrus North is een combinatie van klassiek Isabella design, kwalitatief hoogwaardige materialen en een nieuw IsaAir luchtsysteem. Voor- en zijkanten zijn gemaakt van traditionele en volledig doorgekleurde Isacryl, een licht, robuust en vooral ademend materiaal. Met een diepte van maar liefst 275cm is er ruimte genoeg voor het gehele gezin. Wil je nog meer ruimte dan is er ook een uitbouw verkrijgbaar. Meer weten? Tijdens en na de introductieshow laten wij u dit graag zien en kunnen wij antwoord geven op uw vragen.

De nieuwe Smaragd 270 is dé perfecte mix van top design en maximale functionaliteit. Door gebruik te maken van een nieuwe trendkleur in combinatie met strakke lijnen ontstaat er een geheel nieuwe look. Standaard voorzien van afneembare slikranden waardoor het schoonmaken en afbreken kinderspel wordt. Met een diepte van 270cm, extra hoge ramen en standaard grote ventilatievensters in de zijwanden, ervaart u extra kampeercomfort.

U kunt ook bij ons terecht voor vele onderdelen van o.a. Isabella, Dorema en Thule.

Bekijk ons actuele outlet aanbod voortenten