Hymer Venture S 4×4

Nu te bestellen!

In 2019 is op de Caravan Salon Düsseldorf voor het eerst een concept van de Hymer Vision Venture gepresenteerd. Na vele jaren ontwikkeling is dit jaar het eerste exemplaar geproduceerd en gepresenteerd op de Caravan Salon Düsseldorf. De Vision Venture is bijna exact uitgebracht onder de naam Hymer Venture S. De Hymer Venture S was de grote publiekstrekker op deze beurs in Duitsland. Als Nederlandse primeur zal deze bijzondere kampeerauto voor het eerst (na de camper en caravan beurs in Utrecht) te zien zijn in de showroom van De Jong in Hattem.

De Hymer Venture S, gebouwd op basis van een 4-wiel aangedreven Mercedes, is voorzien van 190 PK motor. Voor de bouw van deze kampeerauto is gebruikt gemaakt van diverse innovatieve technieken en materialen. Deze off-road kampeerauto welke geschikt voor 2 personen, met een opbouwlengte van 6,45 meter en een opbouwbreedte van 2,16 meter, is deze kampeerauto compact in uitvoering. Toch zijn er in deze kampeerauto 2 extra slaapplaatsen aanwezig (4 slaapplaatsen in totaal).

Het opvallende off-road design van dit voertuig is leverbaar in 2 kleuren, namelijk in pastel steengrijs en bronsblauw metallic. Het honingraatdesign op de buitenzijde geeft de kampeerauto een prachtig aanzicht.

Het unieke indelingsconcept van beneden leven en boven slapen, samen met de hoge eisen aan comfort, design en functionaliteit, maken dit bijzondere exemplaar. Het bovenbed is bereikbaar via een trap/kastenwand aan de zijwand. Door de kasten op verschillende hoogtes te maken, ontstaat hier een trap naar het bovenbed. Met een krachtige compressor wordt het slaapdak in enkele minuten opgeblazen, is goed geïsoleerd en biedt bescherming tegen licht, geluid en temperatuurverschillen. De hardheid van de matrassen zijn naar behoefte in te stellen.

Het zitgedeelte is voorzien van een lounge-zit (2 lengtebanken). De tafel is inklapbaar en onder de banken weg te werken. De achterzijde van de kampeerauto is te openen, waardoor er een ruim zonnedek ontstaat met een riant uitzicht naar buiten.

Bij de bijrijdersstoel is een uitklapbaar “bureau”. Hierdoor kunnen werkzaamheden doorgaan, wanneer u het vakantiegevoel heeft in de Hymer Venture S. Verder zijn er nog een tal van andere noviteiten als een mobiele Sonos smart speaker, behoort een beamer tot de mogelijkheden, is er in de badkamer de mogelijkheid tot het maken van een douche en is er uniek lichtplan.

Deze Hymer Venture S moet u gezien hebben om deze unieke kampeerauto te kunnen ervaren. Vanaf medio juni/juli 2023 zal dit model ook voor een langere periode in onze showroom aanwezig zijn.

Vanaf heden is deze kampeerauto bestelbaar en wordt verwacht voor levering medio 2024 (afhankelijk van beschikbaarheid). De basisprijs van het voertuig in pastel steengrijs is circa €257.000,- (prijspeil 1-2023).