Voordelig een vouwwagen huren

De Jong in Hattem is hét adres voor aankoop en verkoop van en het onderhoud aan vouwwagens. Wij beschikken over een breed aanbod vouwwagens, zodat er altijd een is die voldoet aan uw wensen. Daarnaast hebben wij de beschikking over een groot netwerk van kampeerders. Uw vouwwagen kunt u daarom heel gemakkelijk via ons verkopen.

Wie wel wil genieten van het comfort van een vouwwagen, maar geen geld uit wil geven aan stalling of onderhoud, kan bij De Jong in Hattem gemakkelijk een vouwwagen huren. We bieden zowel de Campooz, als de Teun Tent Trailer aan voor verhuur. Twee geheel eigen vouwwagens die u het gemak en comfort bieden om geheel tot rust te komen. Voor een kleine prijs kunt u al profiteren van de voordelen van het huren van een vouwwagen.

Het aanbod bij De Jong in Hattem

Wanneer u een vouwwagen wilt huren voor 2 personen, is de Campooz vouwwagen bijzonder geschikt. Deze goed uitgeruste vouwwagen is in het bezit van een stevig katoenen voortent en luifel en wordt geleverd met een vast grondzeil. Niets meer om u druk over te maken. Wanneer u met meer personen een vouwwagen wilt huren, raden wij u aan de Teun Tent Trailer te huren. Deze vouwwagen heeft ruimte voor wel 6 personen en is voorzien van degelijke matrassen, een luifel en veel opbergmogelijkheden. U kunt bij ons al een vouwwagen huren vanaf € 44 per dag. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden voordat u besluit wanneer en welke vouwwagen u wilt huren.