0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

CABANON, EEN BETROUWBAAR MERK

Op zoek naar een vouwwagen van topkwaliteit? Dan is Cabanon het antwoord. Deze fabrikant van tenten en vouwwagens bestaat sinds 1959 en beschikt over vele jaren ervaring. Dat ziet u terug in de hoogwaardig afgewerkte vouwwagens en het vakmanschap waarmee de producten tot stand zijn gekomen.

Duurzaamheid

Cabanon vouwwagens bieden bescherming onder alle weersomstandigheden. Veel ervaren vouwwagenbezitters zijn trouw aan het merk en dat is niet voor niets. Cabanon geeft standaard 2 jaar garantie op al haar vouwwagens en biedt vouwwagens die eenvoudig op te zetten zijn. Het speciale framesysteem zorgt ervoor dat Cabanon vouwwagens zonder veel moeite en met bescherming van het interieur in te klappen en op te zetten zijn. Eenmaal opgezet is de Cabanon goed bestand tegen weer en wind. De unieke moderne ronde vormgeving is hier deels debet aan. Daarnaast wordt de Cabanon vouwwagen afgespannen met sjorbanden. Deze zijn breder, sterker en gaan langer mee dan dunnere touwen of elastieken. Alle Cabanon vouwwagens zijn in het bezit van een zwaar katoenen tent met een zeer goed ademend vermogen. Ook hebben ze allemaal een geremd onderstel met terugrij-automaat van het hoogwaardige merk ALKO. Hierdoor heeft de vouwwagen enorm goede rijeigenschappen en is hij met de meerprijs van schokdempers geschikt voor 100km/h, ofwel TEMPO 100

Aanvullende voordelen

Cabanon vouwwagens zijn standaard uitgerust met vele extra's:

- V-dissel
- Verzinkt stalen frame
- Binnententen in een donkere kleur, perfect voor moeilijke slapers (nagenoeg donker)
- Luxe matrassen
- Lattenbodem
- Zitkussens (m.u.v. Malawi en Imperia)
- Afdekzeil over de vouwwagen in Bysonyl uitgevoerd
- Verlengd afdekzeil om extra bagage mee te kunnen nemen en afdekken
- Degelijke kwaliteit van de ritsen
- Extra degelijke slikranden die naar binnen gestikt zijn
- Kunststof opspatrand
- Stabiele uitdraaisteunen op elke hoek
- 13 inch wielen met stalen velg

De Cabanon Manga heeft een vast kuipzeil. Een inritsbaar kuipzeil is standaard in de Cabanon Malawi, Malawi 2.0, Mercury, Safari Lodge, Imperia en Charmonix.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cabanon

Cabanon Chamonix
Cabanon Imperia
Cabanon Malawi
Cabanon Malawi 2.0
Cabanon Manga
Cabanon Mercury
Cabanon Safari Lodge
Cabanon Tabora