Fulltime – Werken met topmerken – Samenwerken in een gedreven team

Dit ga jij doen

Heb jij ten minste een VMBO-diploma of heb je een technische opleiding en bent minimaal 18 jaar? Zoek jij een veelzijdige technische baan in de recreatiesector en benieuwd wat het werk nu gaat inhouden?

Als Monteur / Inbouwspecialist ben je gedreven in het inbouwen en onderhouden van campers, caravans vouwwagens. Jij bent jong, leergierig en interesseert je in techniek als elektronica maar ook het correct inbouwen hiervan. Gevoel met het omgaan en behandelen van diverse (soorten) materialen is voor jou niet vreemd. Uiteraard heb je goede inzicht waardoor je vlot kan werken. Zo zal je in aanraking komen met het opbouwen van zonnepanelen, automatische satellietschotels, multimediasystemen met camera, caravan-movers, airco’s, et cetera op of aan een product waar de (nieuwe) eigenaar zeer lang voor gespaard heeft. Jij kan er voor zorgen dat de klant een onbezorgde vakantie heeft!

De richting van opleiding welke wij zoeken is automonteur met diploma’s of een gelijkwaardige opleiding met soort gelijke materialen. Rijbewijs B is tevens vereist.

Wij bieden

Een fulltime baan. Het is een afwisselende baan in een gedreven team. Door de verschillende producten en voertuigen zeker geen eentonige baan. Er zijn goede arbeidsvoorwaarden met een passend salaris.

Soort dienstverband: Voltijd

Tot 5/6 juni!

Liever een brief schrijven? dit kan ook naar;

De Jong Hattem
T.a.v. A. de Jong
De Netelhorst 1
8051 KE Hattem
Telefoon: 038 444 37 77
E-mail: info@dejonghattem.nl