0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.


Unico voortenten, als zeer goed getest door ANWB en KCK

Door hun speelse ronde vorm trekken Unico voortenten vaak al snel de aandacht. Maar ze hebben meer te bieden dan alleen een leuk uiterlijk. Door hun moderne ronde vorm is er bij Unico voortenten sprake van een perfecte afwatering. De ronde boogstok constructie, van aluminium boogstokken met een Isafix klemsysteem, zorgt er tevens voor dat de voortent gemakkelijk op te zetten is. Het specifieke ontwerp draagt bij aan een stabiele en stormvaste voortent. Bij de Jong in Hattem bieden we voor veel verschillende caravans een Unico voortent aan.

Een positief oordeel? Zeker!

Zowel de Unico Genua, als de Unico Milaan en Bologna bestaan uit een hoogwaardig tentdoek en kennen de unieke aerodynamische vorm. De diverse modellen zijn ieder in het bezit van functionele blinderingen in plaats van gordijnen en bieden veel mogelijkheden voor een optimale ventilatie. Unico voortenten zijn eveneens voorzien van:

  • Afneembare slikranden, waardoor het schoonmaken achteraf een stuk eenvoudiger is
  • Een optioneel kuipzeil
  • Een optionele dakluifel
  • Een perfecte pasvorm

Alle Unico tenten zijn zeer mooi afgewerkt, dankzij de perfecte pasvorm en de vele opties geniet u van meer comfort en ruimte. Bovendien behoort een maatwerk Unico voortent ook tot de mogelijkheden. De vele voordelen van de Unico voortenten geven het een voorsprong op vele andere modellen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Unico voortenten

Unico Genua 280
Unico Milaan 280
Unico Bologna 280
Unico Genua 320
Unico Milaan 320