0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.


Voortenten van topkwaliteit

Hoogwaardige voortenten voor nog meer ruimte, comfort en gemak tijdens uw vakantie. Bij De Jong in Hattem kunt u terecht voor diverse voortenten van topmerken zoals: Isabella, Dorema, Starcamp, Brand, Ventura, TEUN, Herzog en Walker. We hebben ze zowel online netjes voor u gepresenteerd, als neergezet in onze showroom in Hattem. De perfecte plek om de verschillende voortenten op uw gemak te bekijken, uit te proberen en te beoordelen. Welke voortent voldoet aan uw wensenpakket en is te combineren met uw caravan? Bij de Jong in Hattem laten we het u zien!

Wat is uw favoriet?

In Hattem hebben we diverse voortenten voor u neergezet en zijn onze deskundige medewerkers aanwezig om u van advies te voorzien. We hebben ook vele deeltenten en reistenten in de showroom staan. Door het feit dat we leunen op vele jaren ervaring en een uitgebreide productkennis, kunnen we u exact vertellen wat de mogelijkheden van de verschillende voortenten zijn en welke verenigbaar is met uw caravan. We kunnen u helpen de juiste omloopmaat te bepalen.

Vanuit Hattem leveren we zowel lichtgewicht voortenten en deeltenten voor de reizende kampeerder, als voortenten voor een heel seizoen. Ook behoren de opblaasbare voortenten sinds kort tot ons programma. Deze voortenten laten zich gemakkelijk en snel opbouwen, dankzij de bijgeleverd pomp die alle kanalen eenvoudig vol blaast. Het enige wat u nog hoeft te doen is de voortenten vastzetten en u kunt genieten. Naast de nieuwste modellen hebben we ook altijd enkele overjarige voortenten in de showroom staan. Deze zijn in elk geval zeer aantrekkelijk geprijsd!

Vele extra’s

Naast voortenten behoren ook tapijten van onder andere Isabella, Bolon, Dorema en Aerotex tot ons assortiment. Ze passen perfect in uw voortent. Ook bijpassende windschermen en uitbouw voor de voortenten in diverse groottes en maten zijn leverbaar. Net als veel onderdelen en onderhoudsmiddelen. De Jong in Hattem levert het complete plaatje van A tot Z en biedt zelfs reparaties aan voortenten aan. Wanneer zien we u in Hattem?

Product was successfully added to your shopping cart.

Voortenten