0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kampeertenten OUTLET

KAMPEERTENTEN OUTLET 

Falco Steenarend 6

De steenarend 6 van het merk Falco is de ideale tunneltent met veel ruimte voor het hele gezin. Door de 28mm aluminium boogstokken staat deze tent zeer stevig en kan goed tegen diverse weersomstandigheden. De buitentent is gemaakt van Ten Cate all season dit materiaal kan goed tegen UV straling en heeft een hoge gebruiksduur. De binnententen zijn gemaakt van Katoen dit zorgt voor extra ventilatie. Door de drie grote ramen met ventilatiehor creert u veel overzicht. Door de afsluitbare raamkleppen aan de buitenzijde krijgt u meer privacy. De hoogte van deze tent is ca. 210 cm. De tent wordt geleverd met drie slaapcabines.

Van €1269,- Nu voor €999,-

Falco Sperwer 4 (donkergroen)

De sperwer 4 van het merk Falco is de ideale bijzettent voor 3 of 4 personen. Deze tunneltent staat zeer robuust en is gemaakt van het Ten Cate Touring materiaal. Dit materiaal kan goed tegen UV straling en kan daardoor zeer goed tegen verschillende weersomstandigheden.

Bij deze tent worden stokken bij geleverd en dient u zelf opmaat te maken.

Van €499,- Nu voor €99,-

Falco Havik 4 (Showmodel)

De Havik serie is de meest verkochte tunneltent van het merk Falco. Dit model heeft een royale leefruimte en een vaste luifel. Door de twee zijramen met ventilatie hor kunt u goed ventileren in de warmere periodes. Ook hebben deze ramen blinderingskleppen aan de buitenkant van de tent dit zorgt voor extra privacy. De tent is voorzien van 2 tweepersoons binnententen.

Van €1099,- Nu voor €649,-

Falco Bivak 180 (donkergroen)

De bivak serie van het merk Falco is gemaakt van 280 grams Ten Cate Katoen en uitgevoerd met zware kwaliteit ritssluitingen. Deze tent heeft aluminium staanders en een all season dak.

Dit model heeft ook ventilatie onder de petluifel.

Van €449,- Nu voor €250,-

Falco Boomvalk 3 (donkergroen)

De boomvalk is een zeer stabiele tunneltent in een goede kwaliteit. Door de grote leefruimte en een hoog gebruiksgemak is deze tent zeer ideaal voor zowel de korte als lange periodes. Het materiaal is gemaakt van Ten Cate Touring 180gr/m2. Dit zorgt voor een zeer robuuste tent.

Van €549,- Nu voor €199,-

Esvo Piranha

De Piranha van het merk Esvo is een mooie katoenen tent. Het buitendoek is gemaakt van Ten Cate 150 gr/m2 met een vuilafstotende finish. De binnentent is gemaakt van een ademend materiaal die zorgt voor extra ventilatie. Het grondzeil is gemaakt van polyester met een PVC coating. Door de ruime leefruimte heeft deze tent veel mogelijkheden en ideaal voor 2 personen.

Van €299,- Nu voor €199,-

Eurotrail Seattle 240 BTC (showmodel)

De Seattle 240 BTC van het merk Eurotrail is een zeer comfortabele bijzettent. Het materiaal is gemaakt van Ademend Technisch katoen. Technisch katoen is een mix van polyester en katoen.

Deze tent is ideaal als bijzettent maar kan ook goed gebruikt worden als trekkerstent. Door het vaste grondzeil zult u niet snel last krijgen van natte voeten. De binnentent is gemaakt van een brandvertragend ademend polyester wat zorgt voor extra comfort.

Van €269,- Nu voor €199,-

Coleman Mackenzie 4 (gebruikt)

Deze tent van Coleman is een zeer ideale familie tent. Deze tent is gemaakt van polyester en heeft veel verschillende ventilatie mogelijkheden om de warmte goed te laten gaan. Deze tent is 2 weken gebruik en doordat deze vochtig in de tas heeft gezeten zitten er een aantal weerplekjes in het doek.

Voor de rest is deze tent een goede staat en gaat nog lang mee.

Van €529,- nu voor €149,95

Vango Airaway Kela Standaard

De Kela van het merk Vango is een zelfdragende opblaasbare bus/campertent. Deze tent is zeer ideaal als u wat extra ruimte wilt. Door de Vango Airbeam technologie is deze tent zeer eenvoudig op te zetten. Binnen 10minuten is deze tent op te zetten en kunt u genieten van uw vakantie.

Van €699,- Nu voor €349,-

Bardani Eagle Porch

De Eagle porch van het merk Bardani een een luifel die speciaal gemaakt is voor de bardani Eagle Beach. De luifel is gemaakt van Katoen/polyester dit zorgt voor een lange levensduur. Door het kwalitatieve goede katoen (220gr/m2) wat er gebruikt wordt is deze luifel geschikt voor zowel korte als langere vakanties. De luifel wordt geleverd met aluminium boogstokken deze stokken zorgen voor meer stevigheid.

Deze luifel kunt u gebruiken op andere modellen/merken maar dan is het belangrijk dat de tent minstens 300cm breed zijn en ongeveer 210 cm hoog. Ook moet de tent voorzien zijn van voor gebogen aluminium stokken.

Van €239,- Nu voor €165,-

Nordisk Alfenheim 12.6 (showmodel)

Deze tipitent van het merk Nordisk is de ideale tent voor iemand die graag opvalt op de camping. Door deze 1 paal constructie zult u veel bekijks trekken op de camping. Deze tent is gemaakt van Katoen doek. Deze tent wordt geleverd inclusief binnentent en grondzeil wat normaal als accessoires behoort.

Van €977,- Nu voor €775,-

Falco Bike Junior 310

De Falco Bike Junior 310 is een soort piramidetent. Door zijn pasvorm en gebruiksgemak is deze tent zeer ideaal. Deze tent heeft een uit ritsbaar grondzeil en de voorwand van de tent is geheel te openen en drempel vrij te maken. De slaapcabines zijn voorzien van een scheidingswand voor wat extra privacy.

Van €999,- Nu voor €425,-

Falco Tourist 150

De Tourist van het merk Falco is het zelfde type als de Bivak alleen zwaarder uitgevoerd. Waar de Bivak is gemaakt is van katoen is de Tourist gemaakt van Ten Cate All Season. Deze tent heeft aluminium staanders en een all season dak. Dit model heeft ook ventilatie onder de petluifel.

Van €425,- Nu voor €199,-

Eurotrail Van Extension

Deze uitbreiding is zeer geschikt voor de busjes. Deze uitbreiding geeft meer leefruimte als u met de bus op vakantie gaat. De tent/luifel is gemaakt van Katoen die zorgt voor extra comfort.

Bij dit model worden standaard stokken bijgeleverd en dient u zelf op maat te maken.

Van €249,- Nu voor €99,-

Coleman Bi-Space 300

De coleman Bi-Space 300 is een ruime tent voor 2 a 3 personen. Deze tent is gemaakt van polyester en heeft glasfiber stokken. Deze tent is licht in gewicht en zeer makkelijk op te zetten. Ideale tent voor de beginnende kampeerder, kijken of het kamperen bevalt.

Van €399,- Nu voor €139,-