Hymer Tramp S
Is dit de alleskunner?

We gaan op weg naar het oude Hanze stadje Hattem net onder Zwolle. Daar zetten wij de camper op de camperplek in de haven neer en gaan op bezoek bij De Jong in Hattem. Daar verkopen ze Hymer en Dethleffs kampeerauto’s maar ook diverse merken caravans naast de grote kampeerwinkel.

Daar gaan we specifiek op zoek naar de nieuwe Hymer Tramp S 585. Deze nieuwkomer voor model 2022 staat in de showroom te pronken en is voldoende en direct leverbaar.
Wat opvalt is dat deze slechts op 9 cm na 7 meter lang is. De achterwielen staan echt ver naar buiten. Dat gaat zeker goed rijden! De Mercedes Sprinter met zijn krachtige motor/aandrijving en luxueuze interieur is voor menig een droom. Kijk die stoelen met zitverlenging, geïntegreerde hoofdsteun en zeer goede zijdelingse steun, daar kunnen we het wel even in uithouden.
Het interieur is modern met veel wit/grijs-kleuren en de lichte houtaccenten maken het sfeervol. De zitgroep is ruim en biedt genoeg ruimte voor 2 tot 4 personen. De hoekkeuken met grote koelkast heeft voldoende aflegruimte om eens een lekkere maaltijd te bereiden. Dit bevalt wel!

Zal dit exemplaar in de Hattemse Hymer-showroom dan de alleskunner zijn die we al zo lang zoeken? Het lijkt er eigenlijk wel op!

We gaan eens kijken naar de specifieke uitrusting van dit model.

Standaard is de koelkast één die op 12V functioneert. Hier staat een versie met een optie dat die koelkast op 12V, 230V en gas gebruikt kan worden. Wel zo prettig aangezien de accu’s echt wel een keer leeg zijn al bestel je een extra accu. Bij die koelkast-optie levert Hymer dan ook een grote gaskast die keurig is weggewerkt richting de onderzijde van de auto en geen ruimte kost! Standaard is het een kleine gaskast voor mini gasflessen. Tevens wordt de dieselkachel een gaskachel om zo van de nare geurtjes die de standaard dieselversie afgeeft af te zijn. Deze gaskachel is krachtig genoeg om in de winter ook op pad te kunnen gaan. De kachel is standaard op de watertanks aangesloten zodat die lekker warm blijven en niet bevriezen kunnen.
De combi-badkamer is een prima te gebruiken toilet-douche-wastafel combinatie. Het toilet is goed bruikbaar, er is genoeg ruimte voor de wastafel goed te gebruiken en de douche wordt gemaakt van wegdraaibare wanden die je zonder problemen kan afdrogen na gebruik. Prima bruikbare ruimte.
Als laatste valt ons het enorm lange bed op. Deze is gewoon langer dan 215cm! Daar waren we al even naar op zoek. Rondom de enkele bedden is er veel opbergruimte voor kleding en andere bagage. De grote kasten zijn zelfs verlicht met een mooie LED-lamp.
Dit moeten we hebben. Blij om deze Tramp S 585 gezien te hebben. We weten dat we deze uit Hattem hebben willen.

Pac 9.2
Eurom Pac 9.2 Bediening
Eurom Pac 9.2 Kamer 1024x768
previous arrow
next arrow
Pac 9.2
Eurom Pac 9.2 Bediening
Eurom Pac 9.2 Kamer 1024x768
previous arrow
next arrow

Modellen

Hymer Tramp S 585

Tramp S 585 O320

Vanaf

€ 80.990

Hymer Tramp S 680

Tramp S 680 Mj20 O

Vanaf

€ 80.990

Hymer Tramp S 685

Tramp S 685 Mj20 0

Vanaf

€ 80.990

Hymer Tramp S 695

Tramp S 695 Mj20 O

Vanaf

€ 80.990