0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.


Een schitterende Fendt caravan kopen

Wanneer u graag een Fendt caravan wil kopen, bent u bij de Jong in Hattem aan het juiste adres. Wij zijn de oudste Fendt dealer van Nederland en hebben verscheidene mooie Fendt modellen in de aanbieding. U kunt met vragen altijd contact met ons opnemen of kom gezellig langs in onze showroom. Ons enthousiaste en ervaren team staat klaar om de diverse mogelijkheden van de verschillende modellen aan u te tonen. Zo weet u exact welke Fendt caravan u het best kunt kopen.

Altijd een passend model

Dat Fendt een gerenommeerd merk is dat enkel topkwaliteit caravans levert staat vast. Het merk heeft een unieke serie caravans op de markt gebracht die voldoen aan vele wensen en eisen van caravanbezitters. Van een prachtige Fendt Saphir met een ruime variatie en keuze in indelingen of de ideale reiscaravan Fendt Bianco tot de Fendt Brillant, het jacht onder de caravanbezitters. U ontvangt te allen tijde kwaliteit, vakmanschap en ruime keus in mogelijkheden wanneer u besluit een Fendt caravan te kopen. De Fendt caravans kennen een deur met verlaagde instap (bij de woondeur) en zijn in het bezit van een zeer hoogwaardige opbouw.

Een uitgebreid pakket

Alle Fendt caravans die wij verkopen worden geleverd met onder meer een disselafdekking en een disselkast, een neuswiel met gewichtsaanduiding en een stabilisatorkoppeling ALKO AKS 3004. Ook een geïntegreerde afvalemmer, verduisteringsgordijnen voor de ramen, een versterkte deuromranding, een metalen slot en ALKO AAA zelf afstellende remmen behoren bij de opties wanneer u bij de Jong in Hattem een Fendt caravan komt kopen.

Heeft u nadien behoefte aan een reparatie? Wij helpen u graag verder en zijn een specialist in het repareren van alle Fendt caravans.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fendt

Fendt Bianco Activ
Fendt Bianco Selection
Fendt Brilliant
Fendt Diamant
Fendt Opal
Fendt Saphir
Fendt Tendenza