0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.


Burstner, grenzeloos genieten

Gaat u er graag even tussenuit en wilt u dan genieten van luxe en gemak? In de caravans van Burstner zal het u aan niets ontbreken. Deze hoogwaardige Duitse kwaliteitsvoertuigen zijn voorzien van een smaakvol interieur met een perfecte afwerking en uitmuntende kenmerken. Perfect voor een kort uitstapje, een weekje weg of een heerlijk lange en zorgeloze vakantie.

Een uitgebreid aanbod nieuwe en gebruikte Burstners

Op het gebied van caravans kunt u bij ons terecht voor diverse nieuwe Burstner Averso, Averso Top en Averso Plus modellen. Eveneens zijn wij leverancier van meerdere Burstner Premio en Premio Plus modellen. De verschillende caravans kennen in totaal meer dan 30 verschillende indelingen. Er is vast een compact model of luxe uitvoering die aan al uw wensen voldoet.

Zo is onder meer de Burstner Premio Life, extra smal en licht in gewicht, bij ons verkrijgbaar. Deze ideale caravan voor de kleinere trekauto heeft een volledig GFK dak, een ALKO chassis en is slechts 212 cm. breed. Hij is leverbaar in diverse indelingen en in een lichtgewicht uitvoering. Maar ook voor gezinnen met kinderen heeft Burstner schitterende moderne en ruime caravans. De Burstner Premio of Premio Plus bieden bijvoorbeeld tot wel 7 slaapplaatsen (deels gerealiseerd door een hefbed).

De Jong in Hattem levert naast nieuwe en gebruikte caravans, ook verschillende gebruikte Burstner campers die zeker nog een tweede ronde mee kunnen. De diverse Burstner modellen zijn goed onderhouden en zijn in het bezit van vele extra’s waardoor u er nog meer plezier aan zult beleven. Dankzij ons officiële Burstner dealerschap kunnen wij bovendien uw Burstner caravan of camper goed onderhouden. Bij schade repareren wij met originele onderdelen.

Breng ons een bezoek

Wilt u meer weten over de nieuwe Burstner caravans of de gebruikte Burstner campers of caravans? Neem contact met ons op of kom vrijblijvend langs in onze showroom. Wij vertellen u graag alle ins en outs over de verschillende modellen, terwijl u de diverse uitvoeringen op uw gemak bekijkt.

Product was successfully added to your shopping cart.

Burstner

Bürstner Averso
Bürstner Averso Plus
Bürstner Premio
Bürstner Premio Life
Bürstner Premio Plus