0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.


Hymer, al 60 jaar bevlogenheid en ervaring

Wie campers zegt, zegt Hymer. En dat is niet voor niets. Hymer is een van de meest traditionele, meest innovatieve en meest succesvolle caravan- en camperfabrikanten in Europa. De campers van dit gerenommeerde merk voldoen steeds weer aan alle eisen van kwaliteit en veiligheid en zijn steeds opnieuw grensverleggend. Neem bijvoorbeeld de Hymer Van 314. Met zijn afmeting van slechts 545 cm. is dit de compactste en meest comfortabele camper ter wereld. Of de integraal camper, beter bekend als de B-klasse, waarmee Hymer erg veel prijzen heeft behaald. Al tientallen jaren is deze camper bekroond tot “camper van het jaar”.

Mobiel reizen met veel plezier

De eerste Hymer rolde zo’n 60 jaar geleden van de band. Nu vele jaren en een enorme schat aan kennis verder, worden er nog steeds bijzonder hoogwaardige Hymer campers geproduceerd. Bij De Jong in Hattem hebben we een uitgebreid assortiment Hymer campers voor u in de aanbieding en hebben we regelmatig speciale actiemodellen voor u klaarstaan. Wij leveren als officieel dealer onder meer de HymerCar buswagen (ook wel kastenwagen genoemd) die ook leverbaar is met een hefdek voor eventuele extra slaapplaatsen. Maar ook de Hymer Ayersrock (met slaapdak vierpersoons), de Tramp of de GrandCanyon (voor 2 tot 4 personen) hebben we voor u in huis.

Kom vrijblijvend langs

We vertellen u graag meer over de verschillende modellen in onze showroom. U zult verbaasd zijn hoe mooi de betaalbare Hymer modellen zijn. Een aantrekkelijk design en een behaaglijk interieur wordt gecombineerd met optimale kwaliteit, innovatieve technologie en geperfectioneerde veiligheid. Iedere Hymer heeft een PAUL wandopbouw die bijzonder stijf en zee goed isolerend is, en is in het bezit van een ALKO onderstel. Behalve de serie die op een Mercedes Sprinter chassis is gebouwd. Deze ML-modellen hebben een speciaal Comfort-chassis die door de firma Goldschmitt is ontwikkeld.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hymer

Hymer DuoMobil
Hymer DuoMobil 534
Hymer Exsis-t
Hymer ML-I
Hymer ML-T
Hymer Tramp CL
Hymer Tramp SL
Hymer Van
Hymer Van S