Actuele aanbod vouwwagens

Terug naar overzicht
Cabanon Europa Camper Sun-liner Basic
Cabanon Europa camper Cabanon Europa camper Cabanon Europa camper Cabanon Europa camper Cabanon Europa camper Cabanon Europa camper Cabanon Europa camper
Verkoopprijs€ 8.798
Conditie Nieuw
Leeggewicht 390 kg
Max. toelaatbaar gewicht 750 kg
Aantal slaapplaatsen 8
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Lengte 710 cm
Breedte 440 cm
Hoogte 220 cm
E-mail aanbieder

Videopresentatie

Omschrijving

            
Europa Camper Sunliner All-season is nieuw voor model 2019. Het All-season doek zorgt voor een extra lange levensduur van deze mooi vormgegeven vouwwagen.
De Sunliner wordt gemaakt bij Cabanon.


Europa Camper Sunliner € 7.999,=

Actie-pakket Avantgarde € 1.227,=
Reservewiel met houder,
Grote disselbak,
De Luxe ondertent,
Zonneluifel voor aan de voortent.

-----
Totaal rijklaar € 9.226,=
Actie-pakket korting € 428,=

Totaalprijs € 8.798,=


De getoonde prijzen van deze vouwwagen zijn rijklaarprijzen/all-in!
 

De Sunliner vouwwagen van Europa Camper combineert de gemakken van een caravan met de eenvoud en het avontuur van een tent.

Symmetrisch uitklapmechanisme
De Sunliner vouwwagen staat synoniem voor topkwaliteit materialen en vakmanschap. De vouwwagen is tot in de detail afgewerkt, wat ten goede komt aan de levensduur. De Sunliner heeft een symmetrisch uitklapmechanisme zodat deze snel en eenvoudig is op te bouwen en in te klappen. Daarbij zorgt het ontwerp van de vouwwagen ervoor dat de binnenzijde en de bedden droog blijven als u onverwachts op moet zetten of af gaat breken met slecht weer. Daarnaast is het met de Sunliner vouwwagen mogelijk om voor een korte overnachting alleen de wagentent op te zetten. Wanneer u langere tijd op één vakantiebestemming blijft, dan zet u de vouwwagen met hetzelfde gemak in zijn geheel op.

Geschikt voor 4 tot 8 personen
Deze luxe vouwwagen van Europa Camper biedt veel leef-, relax-, en speelruimte voor vier tot acht personen. De mogelijkheden die de ruim 3 bij 4 meter grote voortent van de Sunliner daarbij biedt, verhogen stuk voor stuk het verblijfscomfort. De leefruimte van de Sunliner kunt u zelf indelen en is voorzien van een degelijk uitritsbaar bisonyl kuipgrondzeil. Bij minder weer kunt u de voortent volledig afsluiten. Met zonnig weer is het mogelijk om alles heerlijk open te zetten en uw leefruimte te vergoten door de voorwand op te rollen en een optionele zonneluifel aan de vaste luifel te koppelen.

Keuze uit drie uitvoeringen
De Europa Camper Sunliner is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: de Basic zonder keuken, de Comfort met standaard bermkeuken die u zelf naar eigen smaak kunt inrichten maar wel een gasstel heeft en de Deluxe uitvoering met luxe bermkeuken (3-pits gasstel, spoelbak, twee opberglades en veel opbergmogelijkheden). De bermkeuken wordt ondersteund door vier solide poten, die uiteraard verstelbaar zijn. Een extra optie hierbij zijn geremde wielen waardoor u de keuken makkelijk kunt verplaatsen.

Prettige nachtrust
Dat vakantie nodig is om lekker uit te rusten en de batterij weer op te laden, begrijpt men bij Europa Camper als de beste. Alles aan de Sunliner is hierop berekend en het slaapcomfort vormt geen uitzondering. Het katoenen tentdoek van het slaapgedeelte is donker van kleur en zorgen voor een prettige nachtrust. De slaapcabines bevatten ruime bedden met een stevige lattenbodem en luxe matrassen. Onder beide slaapcabines is er de mogelijkheid om bagage op te slaan of extra slaapruimte te creëren door middel van ondertentjes.

Ventilatie
In de slaapcabines zijn rondom ventilatieroosters aangebracht die ook verduisterd kunnen worden. Aan de achterzijde van het slaapdeel is een ventilatieraam met afdekflap bevestigd. In de wagentent en de voortent kunnen de ramen opgerold worden zodat het ventilatierooster vrij komt. Deze ventilatiemogelijkheden zorgen, samen met het ademende katoenen tentdoek, voor een aangenaam leefklimaat in uw vouwwagen.

AL-KO onderstel
De Europa Camper Sunliner presteert zeker zo goed op de weg als op de camping. De wegligging is optimaal. Dankzij het AL-KO onderstel en de stalen wagenbak kan er extra gewicht aan bagage meegenomen worden. Het onderstel is voorzien van een oplooprem met terugrij-automaat en een neuswiel aan de V-dissel. Vier uitdraaisteunen stabiliseren de vouwwagen.

Accessoires

  Exterieur/Interieur

 • Disselbak
 • Grondzeil
 • Luifel
 • Neuswiel
 • Ondertent
 • Oplooprem
 • Voortent

  Slaapcomfort

 • Lattenbodem

  Techniek en veiligheid

 • Reservewiel
 • Reservewiel-beugel

Aanbieder gegevens

De Jong Hattem

De Netelhorst 1
8051 KE Hattem